5 Ekim 2013 Cumartesi


KUZEY ORMANLARI SENİ ÇAĞIRIYOR 
DİREN KUZEY ORMANLARI, DİREN İNSANLIK!
6 EKİM PAZAR, 14.00
DOĞA PARK BATI ÇIKIŞI, ÇEKMEKÖY


İstanbul’un kalan son ormanlarını, su kaynaklarını, hayvanları ve binlerce insanın yaşam kaynağı olan tarım alanlarını savunmak için seni, ÇekmeköyDoğa Park’ta yapacağımız basın açıklamasına bekliyoruz. Kuzey Ormanları köprü ve yol yapımı için kesilen yüzbinlerce ağacıyla ciddi bir yara aldı ve bu yara giderek büyüyor. Ama biliyoruz ki kendi haline bırakılırsa kısa bir sürede orman kendini yenileyecek, tamamlayacaktır. 6 Ekim’de orman katliamlarının derhal son bulması için Çekmeköy Doğa Park’ta buluşuyoruz. Burada ormanı, suyu, toprağı, yaşamı savunan tüm İstanbullular işe birlikte bir basın açıklaması gerçekleştireceğiz. Herkesi Kuzey Ormanları’nı savunmaya çağırıyoruz.

Eylem yerindeki buluşma saatimiz 14.00, buluşma yerimiz: Çekmeköy Doğa Park Batı Çıkışı.
Avrupa yakasından gelecek arkadaşlarla saat 12.00-12.30 arasında Mecidiyeköy’deki eski Ali Sami Yen Stadı yanındaki durakta buluşup 522 ST ve 122 B numaralı otobüsleri kullanacağız (Çekmeköy'e varış ortalama 45 dakika). Durakta 2 arkadaşımız gelen arkadaşları yönlendirecek.

Anadolu yakasında ise Kadıköy iskeleden otobüsle (14A) veya Haydarpaşa istikametindeki sarı dolmuşlarla Çekmeköy'e doğrudan ulaşılabilir.
Her durumda inilecek durak Madenler durağı. Çekmeköy’deki Madenler durağında indikten sonra yolun karşısına geçip, Aytemiz benzin istasyonunun hemen yanında Şahinbey caddesine devam edecekler yolun sola kıvrıldığı yerde Doğa Park girişini görecekler. (Durak-buluşma noktası yürüyüş 15 dakika))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder